woensdag 8 juni 2016

CHOCOLATE CHIP BANANENBROOD zonder meel | in 15 minuten


Bananenbrood is toch wel één van mijn favoriete gezonde snacks. Voeg daar chocolate chips aan toe en ik ben in de zevende hemel. Vandaag dan ook een recept voor Chocolate Chip Bananenbrood zonder meel. De meeste ingrediënten heb je sowieso in huis! Kan het nog beter? Ja... wat als ik je vertel, dat het maar 15 minuten kost om deze lekkere snack op tafel te zetten. Aan de slag!

Ingrediënten:
  • 3 volle el natuurlijke pindakaas
  • 1 ei
  • 1 rijpe banaan
  • 1/4 tl baksoda
  • 1 el vanille extract
  • 2 el honing/kokosbloesemsuiker (of iets anders)
  • snufje zout
  • pure chocolate chips (van de Jumbo)
What to do:
Verwarm oven voor op 180-200 graden. Gooi alle ingredienten (behalve de chocolate chips) in de blender en blend tot er een gladde mix ontstaat. Giet de mix daarna in een kleine cakevorm. Als je een grote (normale) cakevorm gebruikt, verdrievoudig dan de bovenstaande ingrediënten. Bak 13-14 minuten.


Smakelijk!

Laat hier een reactie achter :-)