woensdag 20 april 2016

WHAT I ATE WEDNESDAY | HAMBURGERS BIJ HAMBURG, SLAPEN IN HOTEL STROOM & WINACTIE


!WINACTIE: WIN TASJE MET LEUKE OPDRUK VAN TAMSKA, LIPPENBALSEM VAN BURT'S BEES EN 2 GEZICHTSMASKERS!

In de 'What I Ate Wednesday'-vlogs volg je mij op mijn missie om gezonder te leven en eten. VANDAAG: eet ik hele grote hamburgers bij Hamburg, ontbijt ik uitgebreid in hotel Stroom en laat ik je zien hoe je in 3 MINUTEN je booty kunt trainen. En: win een tassie van Tamska. Lees verder om meer te weten te komen over de winactie...

!WINACTIE!

Win dit tasje met leuke opdruk van Tamska, inclusief lippenbalsem van Burt's Bees en gezichtsmaskers. Lees hieronder hoe je mee kunt doen. 


Deel mijn What I Ate Wednesday-vlog (link) op je eigen Facebook-pagina en like Facebook.com/Tamska. Volgende week vrijdag (29 april) wordt de winnaar bekend gemaakt.

Laat hier een reactie achter :-)