dinsdag 12 april 2016

Gezonde Pannenkoekjes met vulling van: geitenkaas/honing/walnoot/appel


Lekker voor de lunch: gevulde pannenkoekjes! Deze pannenkoekjes zijn gemaakt van oa. kokosmeel en de vulling van geitenkaas, honing, walnoot en Granny Smith appel. Niet alleen lekker dus, maar ook gezond(er). Kijk je mee naar het recept?


Ingrediënten voor 4 pannenkoekjes:
  • 2 biologische eieren
  • 1 kopje melk (iedere soort melk mag)
  • 1 tl olijfolie
  • 70 gram tapiocameel (dit kun je kopen bij een toko)
  • 3 el kokosmeel (of fijngemalen kokosrasp)
  • kokosolie (raw) om in te bakken
  • snufje himalayazout
What to do?

Klop eieren met de melk. Voeg dan olijfolie toe en roer tapiocameel en kokosmeel er langzaam doorheen. Voeg snufje zout toe. Verhit wat kokosolie in een koekenpan en bak de pannenkoekjes op middelhoog vuur tot aan beide kanten goudbruin. Vul met onderstaande ingrediënten (of je eigen favoriete vulling :-))

Voor de vulling:
  • geitenkaas (hoeveel je wil)
  • handje walnoten
  • 1/4 granny smith appel
  • 1 tl honing
Wat is jouw favoriete vulling?

Laat hier een reactie achter :-)