donderdag 4 februari 2016

JULLIE FAVORIETE RECEPTEN VAN 2015 OP EEN RIJ


Blueberry Pancakes, Carrot Cake, Banoffee Pie, Avocado Frietjes & nog veel meer! Het leek me leuk om terug te blikken op jullie favoriete recepten van 2015. Van welke recepten gingen jullie watertanden? In deze blogpost zet ik er een aantal voor je op een rijtje (warning: misschien moet je deze blogpost niet lezen als je honger hebt).1. American Blueberry Pancakes

Het is niet alleen een plaatje, maar ook nog eens een erg lekker en gezond ontbijt vol met goede koolhydraten en antioxidanten. Deze American Pancakes met blauwe bessen zijn een kick-start voor je dag (of middag of avond). Het recept vind je hier!2. Banoffee Pie bites met gezouten karamel

Het water loopt me bij het lezen van de naam al in de mond. Deze banaan-karamel bites zijn heavenly, al zeg ik het zelf. De gezouten karamel is zo lekker, dat je je vingers er bij zult aflikken. Het recept vind je hier!


3. Carrot mug cake met kokosslagroom

Een gezonde Carrot Cake die je binnen een paar seconden in klaar maakt in een mok? Met gezonde(re) slagroom? Slagroom? Nee, je droomt niet. Het recept vind je gewoon hier!


4. Chicken popcorn met quinoa korst

Kip met een knapperig korstje, wie houdt daar niet van? Jullie in ieder geval wel, want dit recept was erg populair. Leuk voor op een (kinder)feestje of op elk ander moment dat je er zin in hebt. Het recept vind je hier!


5. Raw Chocolate chip cookie dough balletjes

Deze Chocolate Chip Cookie Dough balletjes zijn snel en makkelijk te maken, want ze hoeven niet in de oven of pan. Je kunt er ook proteïne poeder aan toevoegen. Of niet. Je kunt ze naar eigen smaak samenstellen. Het is de perfecte snack. Kijk wel uit.. want voor je het weet zijn ze op.


6. Bananenbrood donuts

Iedereen houdt van donuts. En zeker als je ze zonder schuldgevoel kan eten. Deze bananenbrood donuts zijn mijn persoonlijke favoriet. Met of zonder de gebruinde boterglazuur (die af en toe best wel eens mag). Het recept vind je hier!


7. Avocado frietjes met havermout korst

Houd jij van frietjes? Ik ook. Deze avocado frietjes met havermout korstje zijn zo lekker dat je er normale friet de rest van je leven voor zou laten staan. Dat beloof ik je. Het recept vind je hier!

Wat was jullie persoonlijke favoriet van het afgelopen jaar? En welk recept zou je in 2016 willen zien?Laat hier een reactie achter :-)