vrijdag 3 april 2015

VOOR HET PAASONTBIJT - EI GEBAKKEN IN AVOCADO


Avocados zijn heel veelzijdig & dat komt goed uit, want wie geen brood wil eten met Pasen, zit gebakken.... letterlijk! Het 'ei gebakken in avocado' is een origineel alternatief voor het ei op brood. Je kunt er natuurlijk alsnog wat brood bij toasten, in stukjes snijden en die lekker in je dooier dopen, maar dat hoeft niet. Mmm - Kijk je mee naar het recept?

Ingrediƫnten:

  • 1 Avocado
  • 1 klein Ei
  • Kruiden

Instructies
1. Verwarm oven voor op 220 graden (in een kleinere oven een iets lagere temperatuur)
2. Snijd de avocado doormidden, haal de pit eruit en schep wat extra vruchtvlees eruit (niet weggooien - je kunt het als boter vervanger op een stukje brood smeren!)
3. Zorg dat je de avocado 'stabiel' neerzet in een ovenschaal, zodat deze niet omkiept.
4. Breek het ei in de avocado - zorg dat de dooier niet breekt
5. Zet +/- 15 minuten in de oven of langer als je het ei wat harder wil hebben



Fijne Pasen alvast!


Laat hier een reactie achter :-)