maandag 30 maart 2015

FOOD FOR THE FACE: REN FLASH RINSE 1 MINUTE FACIAL


Goed voor je lichaam zorgen betekend ook goed voor je huid zorgen, zeker als je veel sport (en waarschijnlijk meer zweet en doucht). In deze eerste 'Food for the Face'-post, laat ik je de REN Flash Rinse 1-minute facial zien. REN Clean Skincare gebruikt natuurlijke plantenextracten en vermijdt synthetische stoffen. De 1 minute facial zit vol met vitamine C om de huid op te peppen, op te lichten en kleine rimpeltjes te laten verdwijnen. Ik heb het product voor je getest!
Natuurlijke ingrediënten:
  • Vitamine C zorgt ervoor dat de huid een egalere kleur krijgt, collageen wordt aangemaakt en de huid elastisch blijft
  • Boswellia zorgt ervoor dat het gezicht er minder moe uit ziet en fijne lijntjes en rimpeltjes verdwijnen
  • Magnesium zorgt ervoor dat de huid er stralender uit ziet 
Voor de volledige lijst aan ingrediënten kijk je hier!

Wat zit er niet in? 
REN is vrij van parabenen, sulfaten, minerale olie, paraffine olie, synthetische geurstoffen, synthetische kleurstoffen, siliconen en een heleboel andere synthetische en irriterende stoffen, die je hier kunt vinden.Hoe gebruik je het?
Breng een laagje aan op een schoon en droog gezicht. Maak je vingertoppen vervolgens nat en masseer het gezicht nogmaals, om zo de Vitamine C te activeren. Laat een minuut zitten en spoel dan af. Herhaal om de 3 dagen.

Wat vind ik ervan?
Ik ben echt heel enthousiast! Eerder gebruikte ik een proefje van dit product en naar aanleiding daarvan kocht ik de grote tube. De 1 minute facial lijkt in eerste instantie op een fruithapje en zo voelt en ruikt het ook. Zodra er wat water bij komt wordt het een gel-achtige substantie en voel je dat er iets begint te werken. De gel wordt een beetje warm en prikt een klein beetje op plekjes waar ik gevoelig ben (mijn wangen). Verder is het eigenlijk net een masker. Ik vind dat ik direct na gebruik minder roodheid en dofheid in mijn gezicht heb en dat mijn huid er over het algemeen egaler uit ziet. Ik ben er heel blij mee!


Ik bestelde de REN Flash Rinse 1 minute facial bij perfectlybasics.nl (daar betaal je geen verzendkosten) en er zat een handgeschreven briefje bij. Hoe leuk?! De facial kost 37,95 euro voor 75 ml. Vrij duur, maar je doet er lang mee.

Wat vind je van de Food for the Face-post? Wil je graag meer lezen over beauty & lifestyle, kijk dan eens op mijn Engelstalige blog www.learntheheartway.com

Laat hier een reactie achter :-)